Marrëdh.ënie in.time në makinën e policisë ne Kryeqytet, harrojnë radion hapur dhe shoket dëgjojnë gjithçka

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur së fundmi në repartin e Policisë Rrugore të Romës.

Dy oficerë policie, një vajzë dhe një djalë, ishin duke kryer turnin e natës përballë një kampi refugjatë në zonën e “Tor di Quinto-s” teksa gjatë shërbimit kanë kryer edhe marrëd hënie se.ksuale me njëri-tjetrin.

Makina, një “Fiat” ishte e fikur, por oficerët kishin harruar të fiknin edhe radion, gjë e cila bëri që kolegët në repart të dëgjonin gjithçka.

Njëri prej tyre njoftoi eprorët duke bërë që tashmë policia të nisë një verifikim për shkelje të etikës në punë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*