Çfarë pritet te ndodhë nesër tek Lule të Vetmuara? Jeta e Songul ndryshon totalisht

Songyl vendos të ndahet nga Gynej duke i lënë atij të kuptojë që ajo po e tra.dhëton me Mertin. Cila është arsyeja e gjithë kësaj?

Gynej ndërkohë kthehet tek shtëpia e nënës së tij. Çfarë do të ndodhë me Serkanin? Songyl kër.cënon Zehren me një armë në dorë…

Vajzat janë shkatë.rruar nga dhi.mbja e humbjes së Ejly. Duke mësuar se Kemal i dha para një vajze nga konvikti për të ndjekur Ejlyl, ato çmenden. Selin troket në derën e Zehra-s për të bërë paqe me Güney.

Kemal mëson për vde.kjen e Eylül nga gazetat. Ndërsa ata janë duke pritur për mundësinë për të marrë Metin dhe për të shpëtuar, vajzat janë të gatshme të bëjnë gjithçka për të marrë hak ndaj tij.

Songül, Kader, Meral dhe Cemre ngritën një k.urth për Kemalin duke e vënë veten në rr.ezik …

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*