B efason Jozefina Topalli për ditën e dasmës së saj: Nuk fjeta asnjë orë! Pasi u bë darka hoqa fustanin dhe

Ish-kryetarja e parlamentit dhe kryetarja e “Lëvizjes për ndryshim”, Jozefina Topalli përpos të gjitha diskutimeve lidhur me politikën, foli edhe mbi jetën e saj personale e mbi të gjitha ditën që ajo është martuar.

“Dasma? Ishte shumë e bukur. Isha e emocionuar, por edhe e preokupuar, sepse do të bëhej dasma e do punoje ti vet që ta bëje. Pasi u bë darka, hoqa fustanin e nuses dhe fillova të mblidhja pjatat duke i mbledhur të gjitha e për t’i rregulluar nëpër arka, sepse i kërkonin për të bërë një dasmë tjetër. Kështu kujtoj që natën e dasmës ditën e shtunë që bëmë tek shtëpia ime unë nuk pata mundësi të flija as një orë”, tha ajo në emisionin “Jashtë Loje” me Sidorela Gjonin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*