“Covid nuk ikën me pushime”- Manastirliu paralajmëron masa të reja të ashpra?

Me rritjen e shifrave te infektimeve dhe v.d ekjeve në vend, e po ashtu situaten në spitalet Covid qe është e rënduar, Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka kërkuar bashkëpunimin e qytetarëve sepse sipas saj, v irusi nuk ikën me pushime.

“Lu fta nuk ka mbaruar, virusi nuk shkon me pushime, ndaj kërkohet një angazhim maksimal i të gjithë qytetarëve sepse në fund të ditës kjo luftë kërkon shumë solidaritet dhe sigurisht ne nëpërmjet zinxhirit të solidaritetit do të mund të thy ejmë zinxhirin e infe ktimit që krijon ky virus. Dhe patjetër që kjo bëhet në sajë të bashkëpunimit të qytetarëve dhe strukturave shëndetësore”, apeloi Manastirliu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*