Gruaja e hapur: Le të ketë edhe dashnore. Burri: Unë emigrant jam, atje jam i lirë (Video)

Anila Bushi, një 38-vjeçare me pothuajse 20 vite martesë, thotë se nuk i intereson fare bashkëshorti. Gjithçka që ajo kërkon është qetësia në pronën e saj me 3 fëmijët.

Problem për marrëdhënien në çift është bërë një tokë e blerë nga Qemali në një fshat të Durrësit që në vitin 1998, ku ka ndërtuar edhe një shtëpi. Por Anila pretendon se vëllai i Qemalit, Sytkiu, e ka “riblerë” këtë pronë në vitin 2013 duke i paguar sërish para ish-pronarit dhe gjysma e shtëpisë së saj ka mbetur në pronën e pretenduar nga Sytkiu.

Fakti që Qemali vazhdimisht mbron vëllezërit, dhe nuk i qëndron në krah gruas ka sjellë edhe ftohje në çift. E nëse shtojmë edhe se çifti jeton i ndarë prej shumë vitesh si pasojë e emigracionit të tejzgjatur, mund të thuhet se kjo është një martesë jo-funksionale.

Kjo e bën Anilën të thotë se nuk i intereson më Qemali, dhe se ai po të dojë mund të ketë edhe një jetë tjetër në Suedi, ku është shpërngulur pas shumë vitesh në Greqi. Për të mjafton vetëm të jetë e qetë në pronën e saj me fëmijët. Qemali nga ana tjetër pohon se mund të ketë lidhje jashtëmartesore duke thënë: “Po emigrantë jemi, të lirë jemi atje. A mund të më thuash një emigrant që nuk ka dikë.”

Qemali: Unë kur kam ikur nga Dibra u kam premtuar zonja Eni që do t’i bëj me tokë, por jo që me më ngul thikën pas shpine. U kam pas premtuar nga 1 dynym tokë çdo vëllai, 2 dynym do t’i mbaj unë. Ata nuk i kanë ndenj këtij premtimi. U bë shtëpia me 3 kate, donin një rrugë përmes kolonave. U kam thënë se pasi të bëhem unë pronar, do jua bëj me letra juve. Jo dikush tjetër, unë do jua bëj. Ata nuk i kanë ndenj këtij premtimi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*