Shtrëngohen masat në Shqiperi? Rama del në Konferencën ur.gjente dhe zbulon ç’pritet të ndodhë

Kryeministri Edi Rama ka dalë pak më parë në konferencën për shtyp, ku i shtë p[ërgjigjur interesit të gazetarëve lidhur me shtrëngimin e masave anti-COVID.

“Po presim një sugjerim nga ekspertët dhe pastaj do të bëjmë atë që duhet që të merremi vesh me partitë e tjera për të vendosur rregulla të përbashkëta në shërbim të shëndetit.

Do të përpiqemi që partitë politike të zhvillojnë një aktivitet zgjedhor normal brenda kuadrit jo normal ku po jetojmë.

Për masat shtohen apo pakësohen nuk vendos unë por vendos komuniteti teknik i ekspertëve”, tha Rama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*