A do futemi në k.arantinë? Flet anëtari i Komitetit: Do ulet ora e lëvizjes! Në ASNJË rast nuk do të

Situata pan d emike në vendin tonë vijon të jetë shq etësuese, pasi vihet re një rritje të të inf ek tuarve tek grupmoshat reja.

Anëtari i Komitetit Teknik të Ekspertëve, Andi Koraqi tregon se cilat janë masat që mund të ashpërsohen, nëse rritet numri i të infe k tuarve dhe atyre që kërkojnë shërbim spitalor për t’u trajtuar.

“Do të ulet ora e ku fizimit të lëvizjes dhe do të kalojmë të gjitha shkollat online. Në asnjë rast nuk do të vendoset për kara ntinë sepse edhe vendet që kanë kaluar në k aran tinë nuk kanë dhënë rezultate”, shprehet për Klan Neës Koraqi.

Edhe java që lamë pas, shënoi një rritje të rasteve të reja, çka de tyron Komitetin Teknik të shtrëngojë masat për parandalimin dhe përhapjen e koronavirusit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*