A do ta bëjë va.ksinën po te jepte Rama sot? Sali Berisha jep përgjigjen su.rprizë

Ish-kryeminsitri Sali Berisha, i pyetur se a do ta bënte va ksinën nëse do të zgjidhjej si personalitet.

Ish-kryeministri tha: ‘Në mënyrë absolute jo.

Berisha theksoi se në radhë të prë duhet të va ksinohen mjekët, gazetarët, policët dhe më pas të gjitha grupmoshat e tjera.

Pjesë nga intervista në Ora News

Gazetari: A do ta bëni va ksinën?

Berisha: Është një tr agj ikomedi e tu rpshme kjo që ndodh me va ksinën. Çfarë bëri Rama ai lidhi kontratëtn me Pfizer për një sasi të vogël, dhe ditën që ndodhi sk andali i Nusretit tërhoqi 900 doza dhe Pfizer desh grisi kontratën. Rama mori 900 doza, po çfarë bëri me këtë, ai dë noi me vd ekje një mjek.

Gazetari: Po ja lini radhën një tjetri?

Berisha: Pa asnjë diskutim v aksinën duhet ta bëjnë, mjekë, infermierë, sanitarë dhe punonjë stë tjerë të shëndetësisë. Pa diskutim pas tyre janë mediat, mësuesit dhe policët. Sali Berisha do ta bëjë kur të fillojë grupmosha e 76-vjeçarëve dhe të vijë dita e 15 tetorit, ky ëhstë rregulli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*