E tr.is.hte! Deputeti i PS humb nënën, përl.ot me dedikimin: E dëgjoja tek rë.n.konte (Foto)

Ditë z ie në familjen e deputetit socialist Besnik Baraj. Përmes një postimi në Facebook, si njofton ndarjen nga jeta të nënës. Mes vargjeve p.rekëse, deputeti të cilit së.mundja i mori nënën, shkruan se para se Co.vidi të futej në shtëpinë e tij, kurrë nuk mendonte si sot, prandaj u kërkon të gjithëve që të bëjnë kujdes maksimal për të mbrojtur të moshuarit.

“Netëve, tek rrija pranë nënës, ku sasia e oksigjenit varionte nga 50% në 90%, e dëgjoja tek rë.nkonte: “Oh nëna ime!’’ Për të ishte ende e gj.allë nëna e saj!!! Sot unë e humba nënën time, por duket nëna v.d.es kur v.d.e.sin dhe fëmijët e saj.

Edhe unë përjetë do e kem në mendje dhe zemër, aq më tepër, kur ruaj kujtime të mrekullueshme, kur edhe në qortime ishte aq e ëmbël, kur nuk e ngriti zërin kurrë me asnjërin prej fëmijëve. Ishte ajo që krijoi një familje harmonike ku dhe mbolli shumë dashuri. Përjetë mirenjohës për gjithҫka që na edukoi e mësoi!!!!

Sot, shumë miq e të afërm më kanë qortuar që nuk i lajmërova për t’i bërë nderimet e fundit. Në kushtet ku Covidi po merr j.e.të njerëzish, madje edhe të rinj në moshë, e pamë me vend të kufizohemi vetëm në rrethin e ngushtë familjar. Para se Covidi të futej në shtëpinë tonë, kurrë nuk mendoja si sot.

Më besoni miq, vlerësojeni dhe përpiquni të i.zo.loni maksimalisht të moshuarit, përndryshe do pe.ndoheni dhe do hum.bisni të dashurit tuaj…. Është një cmim që nuk ja uroj askujt!!!!!! Ju falenderoj të gjithëve për dashamirësinë e treguar, për mesazhet tuaja. Uroj të keni vetëm mbarësi në familjet tuaja” shkruan ai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*