Va ksinohet 111-vjeçarja në Shkodër! Dua Edi Ramën, p engu më i madh nuk bëra dot fëmijë

111-vjeçarja Zenepe Pirani nga Podgorica me banim ne Shkodër, është qytetarja më e vjetër në moshë që ka marrë dozën e parë të v aksinën Pfizer. E moshuara e cila ka p eng faktin që nuk lindi kurrë fëmijë, kërkon që të takojë kryeministrin Edi Rama.

111-vjeçarja erdhi nga Mali i Zi në Shkodër 97 vite më parë bashkë me 4 motrat e tjera dhe prindërit. Në moshë farë të re, 16 vjeçe u fejua dhe mbeti në Shqipëri, ndërsa pas l uftës familja e saj u rikthye në Malin e Zi.

Pirani ka kaluar dy l uftëra botërore dhe tashme dy p andemi botërore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*