Jaman merr vendimin e papritur për Seher

Si është gjendja shëndetësore e Seherit? Jaman nga ana tjetër vendos që tani e tutje ajo të hajë në tavolinën e familjes së tij.

Si do ta presë Ikbal dhe Zuhal këtë gjë? Çfarë do të ndodhë me Osmanin?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*