Seria e fundit i Lule të Vetmuara, plas k.eq e q.ara tek të gjithë, ja ç’do ndodhë

Ejlyl dhe Ali vendosin të martohen dhe mbajnë një dasmë. Pas kaq kohësh vajzat janë të lumtura edhe pse u mungon Songyli. Gynej pas vd,e,kjes së Songylit nuk ka lënë njeri tjetër të hyjë në jetën e tij. Vajza e tyre gjen në laptop një videomesazh që Songyl ia ka lënë Gynejit.

Ky i fundit habitet dhe përl.o.tet kur e dëgjon. Ali vonohet në dasmë dhe të gjithë shqetësohen. Gynej vendos të rikthehet pranë miqve të tij dhe bëhet dëshmitar në dasmën e Ejlylit dhe Aliut. Gynej u tregon vajzave videomesazhin e Songylit.

Songyl u kërkon motrave të saj të mos mërziten për të dhe të kujdesen për vajzën e saj. Vajzat i premtojnë njëra-tjetrës se çfarëdo që do tu ndodhë në jetë ato do jenë të lumtura bashkë. Seriali mbyllet me Ejlylin, Kaderin, Xhemrenë dhe Meralin që luajnë me vajzën e Songylit teksa ajo i sheh e lumtur nga parajsa./revistawho.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*