“Më gj.uante, më ofen donte dhe më shfr ytëzonte”, Eneda Tarifa e ndarë nga burri përl oti me historinë e saj

Kengetarja e njohur Eneda Tarifa na ka perl.otur te gjitheve me publikimin e nje historie ne Instagram.Ajo thote se kjo eshte “nje nga historite qe lexova ne koncertin e bamiresise “Ende ka jete”, shkruanNë fillim ishim të lumtur. U njohëm në Greqi dhe gjithçka mes nesh shkonte për mrekulli. Pastaj, kur mbeta shtatzënë e kur mendoja se do të përjetoja emocionet më të bukura, në pritje të fëmijës së parë, jeta ime u përmb.ys e u nxi e gjitha.Ai u bë i dh..unshëm dhe shumë i rre.z.ikshëm. Më gju.an.te, më ofe.ndonte dhe më shf.ry.tëzonte ndërkohë që isha shtatzënë.

Për vite me rradhë jetuam kështu, me dhu.në.Edhe kur erdhi fëmija i dytë, i tretë… asgjë nuk ndryshoi, përkundrazi ai nisi t’i ke.qtr.ajtojë edhe ata.Sillej keq, nuk na donte e na linte edhe pa bukë.Unë punoja por lekët mi merrte gjithmonë ai.

Kisha fr.ikë dhe nuk kisha mbështetje askënd deri në momentin kur dikush më zgjati dorën dhe më ofroi mbrojtje, mua dhe fëmijëve.Tani jam këtu, e ndihmuar nga organizata që më riktheu në jetë, ndërsa ai është aty ku e meriton, në b.urg!Tani ndjehem e sigurtë. Çfarëdo që të ndodhë, nuk do të do.rë.zohem më, asnjëherë.Nje nga historite qe lexova ne koncertin e bamiresise “Ende ka jete”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*