Showbiz

Ikona e televizionit në Shqipëri i rikthehet sërish ekranit pas kaq vitesh

Silvana Braçe u rikthye në ekran si të mos kishte ikur kurrë, por këtë herë jo në TVSH-në që ishte shtëpia e saj për shumë vite, por në ‘Top Channel’. Ervin Kurti ka realizuar një rubrikë të re dedikuar të gjithë shqiptarëve që jetën e kanë jashtë vendit momentalisht. Presantuese e rubrikës është pikërisht Silvana Braçe, ikona e televizionit të vetëm në Shqipëri në vitet ‘80 dhe ‘90.

Silvana ka drejtuar e prezantuar spektakle dhe shumë programe, e ka qenë një nga figurat më të dashura dhe familje për popullin. Të njëjtin qëndrim, tonalitet zëri dhe sharm, Silvana pati edhe sot kur doli në ekran në ‘E Diell’.
Ju kish marrë malli për të?/revistawho.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Kujdes: Nuk lejohet kopjimi i këtij teksti!!